Svi je kritikuju, a prodaja nikad bolja! Nintendo Switch zaludeo svet

0
12

Svi je kritikuju, a prodaja nikad bolja! Nintendo Switch zaludeo svet |

Zvuk nije dobar, ima problema da se poveže na wi-fi, ekran je previše osetljiv na mehanička oštećenja, samo su neke od zamerki na novu Nintendo konzolu. Međutim, Nintendo Switch je zabeležio neverovatan uspeh i postao najbrže prodavana konzola japanske kompanije.

Foto: Profimedia Nintendo Switch i ponosna vlasnica

Samo u Japanu, za tri dana, prodato je više od 330.000 primeraka a prva igra koja ide uz Switch "The Legend of Zelda: Breath of the Wild" prodata je u 190.060 kopija, ne uključujući online daunloud. U Britaniji za dva dana, ova cifra je prešla 80.000.

Novi Nintendo može da se poveže na tv a može da se koristi i samostalno Foto: Profimedia Novi Nintendo može da se poveže na tv a može da se koristi i samostalno

Nintendo Switch je "hibridna" konzola koja je primarno napravljena za korišćenje uz TV. Ima doking station koji se povezuju na televizor ali se ujedno može koristiti i kao tablet – igra se preko LCD tačskrina.

Foto: Profimedia

Najzanimljiviji deo su Joy-Con bežični kontrolori koji imaju standardne dugmiće i džojstik. Oni se mogu dodati sa obe strane konzole ukoliko želite da je držite u rukama i tako njome upravljate. Inače, ekran je od 6,2 inča uz rezoluciju od 720p.

POSTAVI ODGOVOR