TUŽNI PANK I MAMUZE Bob Korn, On Tour i Ema Ema Ema zajedničkim snagama na koncertu u KC Grad

0
4

TUŽNI PANK I MAMUZE Bob Korn, On Tour i Ema Ema Ema zajedničkim snagama na koncertu u KC Grad

Italijanski kantautor Bob Korn i srpska srceparajuća klupska atrakcija, bend On Tour, održaće koncert praćen vizuelnom podrškom umetnice Ema Ema Eme u petak, 7. aprila, s početom u 21 čas u prostoru KC Grad.

Foto: Promo Bob Korn i njegov "tužni pank"

Bob Korn svoju muziku zove “tužnim pankom”. Korn iza sebe ima brojne koncerte po Italiji i svetu i šest albuma, a u Srbiji će nastupiti prvi put. Ovaj specifični umetnik živi u seocetu na severu Italije i već dugi niz organizuje muzički festival u blizini Bolonje koji se pročuo po svetu. Njegovu muziku su prepoznali, svirali ili jednostavno se družili s njim i muzičke legende poput Majka Vota, Dinosaur JR., Kalvina Džonsona, Explosion in the Sky i Bonija Prinsa Bilija.

Vladimir, Ivana i Marko, trio okupljen pod imenom On Tour je nedavno proslavio peti rođendan i jedni su od vodećih predstavnika beogradske indi i amerikana scene. Prepoznatljivih vokala, sa tekstovima koji ulaze u srž priča o ljubavi ili neobičnim sudbinama, već duži niz godina ostaju jedna od najspecifičnijih pojava na sceni.

Muziku će pratiti vizuelni performans beogradske umetnice Ema Ema Eme.

Ulaznice za ovaj događaj koštaju 300 dinara, a mogu se kupitu u KC Grad.

POSTAVI ODGOVOR