Da li žene varaju muškarce s malim penisom?

0
137

Ne, varaju one s velikim testisima, pokazuju najnovija istraživanja po pitanju obdarenosti muškog međunožja i verovatnoće da muškarac postane rogonja. Ukoliko vas priroda baš i nije obdarila pozamašnim penisom, ništa se ne brinite, jer ženama veličina nije važna! Međutim, ako imate velike testise, ogromne su šanse da vas devojka vara.

Istraživanja su pokazala da dame češće zalaze u preljubničke vode kada pored sebe imaju partnera čije mošnice su iznad proseka. Naučnici su dokazali da postoji jasna veza između veličine testisa i preljube.

Studije koje su rađene na primatima pokazale su da se bonobo majmuni, koji imaju velike testise, uglavnom razmnožavaju u velikim grupama, dok gorile, koje imaju manje testise, za života imaju neuporedivo manji broj seksualnih partnera.

Takođe, s obzirom na to da gorile nemaju čime da se pohvale, u čoporima ne dolazi do preteranog otimanja oko mužjaka, dok je stvar kod bonobo majmuna sasvim drugačija. Naime, oni jedni drugima predstavljaju ogromnu konkurenciju jer se majmunice sukobe oko partnera koji imaju veće testise i imaju potrebu da često razmenjuju partnere.

Inače, testisi kod ljudi su dva puta veći od testisa majmuna što, kako naučnici napominju, ukazuje na to da su ljudi, po prirodi stvari, vrlo neverna vrsta.

Izvor:Telegraf.rs

POSTAVI ODGOVOR