BODRILA JE ĆERKA NINA Jelena Tomašević PONOVO napunila Sava centar

0
20

BODRILA JE ĆERKA NINA Jelena Tomašević PONOVO napunila Sava centar

Jedan od najboljih vokala na ovim prostorima, Jelena Tomašević, priredila je još jedan koncert za pamćenje. Baš kao i na njenom prvom solističkom koncertu 25. oktobra, Sava centar je i večeras bio ispunjen do poslednjeg mesta, a publika je uglas pevala brojne hitove sa njena dva dosadašnja albuma "Panta Rei" i "Ime moje".

Foto: Promo Koncert Jelene Tomašević

– Hvala vam svima. Ovo je san svakog pevača. Kada sam prvi put pevala na ovim daskama, nisam ni sanjala da ću nakon desetak godina pevati dva puta ovde. Hvala vam na ovolikoj ljubavi koju mi pružate – Jelena se sa oduševljenjem obratila publici po izlasku na scenu centra "Sava".

Koncert Jelene Tomašević Foto: Promo Koncert Jelene Tomašević

Veče je počelo pesmom "Radio svira za nas", a potom su se ređale numere "Bitanga i princeza", "Život u koferima", "Čovek moj"… Pravo iznenađenje bila je pesma "Nije htela" od Kemala Montena, koju je Jelena otpevala sa rođenim bratom Darkom.

Jelena Tomašević i Željko Joksimović Foto: Promo Jelena Tomašević i Željko Joksimović

Upravo su se u drugom delu koncerta Jeleni na bini pridruživale njene kolege i prijatelji. Jedan od najboljih muzičara sa ovih prostora Željko Joksimović je zajedno sa Jelenom otpevao pesmu "Ima nešto u tom što me nećeš" pokazavši umeće za klavirom, što je izazvalo oduševljenje publike.

Emina Jahović je bila specijalna gošća na koncertu Foto: Promo Emina Jahović je bila specijalna gošća na koncertu

Mari Mari je izvela pesmu "Ludo zabludo" koju je napisala za Jelenu, Saša Kovačević doživeo je ovacije nakon prvih taktova pesme "Pomozi mi", a Emina Jahović je otpevala "Vertigo", i zajedno sa Jelenom izvela mali performans na bini. Publika je pozdravila i Boru Dugića, u numeri "Oro". Aplauz je stigao i za muzičare "Big bend" orkestra koji su uz Jelenu Tomašević priredili pravu atmosferu za uživanje.

Jelenu su i ovog puta podržale brojne kolege i prijatelji, koji su se večeras našli u Sava centru. Ipak, možda je najdraži posetilac koncerta bila Jelenina ćerka Nina, koja je došla da podrži mamu.

Preuzeto sa: blic.rs

POSTAVI ODGOVOR