Fudbal na pesku: Poznati uživali u akciji kompanije "Turkiš erlajnz"

0
11

Fudbal na pesku: Poznati uživali u akciji kompanije "Turkiš erlajnz"

Avio-kompanija "Turkish Airlines" organizovala je nedavno druženje sa predstavnicima medija na Adi Ciganliji, povodom finalnog meča EURO 2016.

Foto: Mitar Mitrović / RAS Srbija Nikola Rađen

Avio-kompanija "Turkish Airlines", koja je zvanični partner Evropskog prvenstva u fudbalu EURO 2016, organizovala je na Adi Ciganliji druženje sa predstavnicima medija. Povodom kraja prvenstva i finala EURO 2016, održan je fudbalski meč na pesku. Ekipe su činili novinari sa jedne i Wind tim sa druge strane.

Gosti na promociji Turkiš erlajnza Foto: Mitar Mitrović / RAS Srbija Gosti na promociji Turkiš erlajnza

Za ekipu Wind tima igrali su i naši poznati sportisti, kapiten KK Crvena zvezda, Branko Lazić i vaterpolisti Nikola Rađen i Stefan Živojinović. Sudija meča bio je proslavljeni fudbaler i bivši reprezentativac Jugoslavije, Dževad Prekazi. Pobedničkom timu Turkish Airlines je uručio specijalno pripremljene makete aviona u bojama prvenstva EURO 2016.

Mehmet Alagoz, direktor Turkiš erlajnza za Srbiju Foto: Mitar Mitrović / RAS Srbija Mehmet Alagoz, direktor Turkiš erlajnza za Srbiju

Nakon spektakularnog finala na pesku, u prijatnom ambijentu i u duhu sportske atmosfere, gledao se finalni meč EURO 2016, između Portugala i Francuske. Druženju, čiji je domaćin bio generalni direktor Turkish Airlines-a u Srbiji, Mehmet Alagoz, prisustvovali su i ambasador Republike Turske u Srbiji, Mehmet Kemal Bozaj, veliki broj predstavnika medija i naših proslavljenih sportista.

Promocija Turkiš erlajnza Foto: Mitar Mitrović / RAS Srbija Promocija Turkiš erlajnza

Prevoznik je prvi avio-partner u 55 godina dugoj istoriji Evropskog prvenstva u fudbalu, i pokrenuo je niz inicijativa kako bi animirala ljubitelje fudbala širom sveta. Kako bi obeležili početak prvenstva u fudbalu EURO 2016, kompanija Turkish Airlines je predstavila svoj putnički avion erbas A330-300 obojen u boje ovog prvenstva, koji je svoj prvi let imao ka Parizu.

Promocija Turkiš erlajnza Foto: Mitar Mitrović / RAS Srbija Promocija Turkiš erlajnza

Takođe, putnici koji su putovali sa zvaničnim avio-prevoznikom ovog prvenstva, bili su u mogućnosti da gledaju mečeve uživo tokom leta i u biznis salonima, dok su pojedini imali šansu da osvoje karte za prvenstvo tokom svog leta. Finale između Portugalije i Francuske prenošeno je uživo na letovima Turkish Airlines-a.

Nikola Rađen Foto: Mitar Mitrović / RAS Srbija Nikola Rađen

Kao najbolja evropska avio-kompanijia, već petu godinu zaredom, Turkish Airlines se interesuje i aktivno učestvuje u svim sportskim i kulturnim dešavanjima u svetu. Fudbal je globalno omiljeni sport, a njegova moć da ujedinjuje ljude širom sveta idealno se nadovezuje na poziciju Turkish Airlines-a kao kompanije koja leti u više zemalja u svetu nego ijedna druga avio-kompanija.

Preuzeto sa: blic.rs

POSTAVI ODGOVOR