HITOVI LEGENDARNE GRUPE U BEOGRADU Queen Real Tribute oduševili publiku u prepunom Domu sindikata

0
5

HITOVI LEGENDARNE GRUPE U BEOGRADU Queen Real Tribute oduševili publiku u prepunom Domu sindikata

Iako su imali više nego težak zadatak – održavanje koncerta na dan izbora u Srbiji – Queen Real Tribute, u pratnji simfonijskog orkestra i hora, pokazali su da za dobru muziku i virtuoznu svirku ne postoje prepreke.

Foto: Dunja Dopsaj / Promo

U prepunoj sali Doma sindikata, publika je već od uvodne numere "Flash" horski pevala sve hitove Queena zajedno sa beogradskom petorkom.

Poseban ton većini pesama davao je hor i simfonijski orkestar, pažljivo odabran od vrhunskih muzičara koji su ujedno i vatreni fanovi Queena, koji je sofisticiranošću i maestralnošću obojio neke od najlepših numera britanske četvorke – "Bohemian Rhapsody", "Barcelona", "Who Wants To Live Forever", "I Want It All" i "Show Must Go On".

Foto: Dunja Dopsaj / Promo

U publici je bio veliki broj muzičara i fanova, prijatelja i kolega Ivdže, Neše, Raše, Miljana i Riste, koji su na pravi način dali podršku bendu koji od 2005. krstari Evropom i Brazilom i fantastičnom svirkom daje najbolji omaž Queenu.

Queen Real Tribute su preko dva sata zabavljali vidno raspoloženu publiku, koja je ovacijama ispratila harizmatične beogradske momke.

Foto: Dunja Dopsaj / Promo

Među prisutnima je bio veliki broj poznatih ličnosti iz kulturnog i javnog života prestonice – članovi bendova Neverne Bebe, Kerbera, Galije, Generacije 5 i YU grupe, glumac Marko Marković i mnogi drugi.

Preuzeto sa: blic.rs

POSTAVI ODGOVOR