I srpske zvezde u svetskoj humanitarnoj kampanji

0
15

Foto:Blic.rs
Veliki broj poznatih ličnosti prisustvovao je ovom događaju i kupovinom karte i aukcijom nagrada doprineo prikupljanju sredstava za realizaciju projekata koji će biti realizovani u 2015. i 2016. godini, prvenstveno u Srbiji, ali će i obuhvatiti ostatak Balkana, s obzirom na tematiku.
 

 
Među poznatim članovima džet seta, sinoć su se našli i Kimberli i Denis Kvejd, koji su ujedno i članovi Unitas porodice, kao i Alesandra Ambrosio, Kortni Lav, Toni Garn, Mišel Rodrigez, kao i manekenke brenda Viktorija sikret. Bilo je i dosta uspešnih ljudi iz regiona, Gaga Antonijević i Mo Stojnovic iz Unitas tima, Ivan Todorić, manekenka Nataša Vojinović, i proslavljena umetnica Marina Abramović, koji su ovom prilikom pomogli da se prikupe sredstva u iznosu od preko pola miliona evra.
 

 
Zahvaljujući dobrim domaćinima Unitas fonda, te muzici Maxwell-a i prijatelja i drugih poznatih imena, kao i zavidnom meniju, gosti su uživali u prelepoj atmosferi sinoćnog događaja usmerenom na poboljšanju našeg društva i buđenju svesti. Unitas Fond je osnovan februara 2011. godine u Beogradu, sa ciljem da pomaže najugroženijim građanima Srbije.
 

Source: Zabava

POSTAVI ODGOVOR