Modni performans Dragane Ognjenović u galeriji FLU

0
7

Foto:Tanjug
BEOGRAD – U prepunoj galeriji Fakulteta likovnih umetnosti (FLU) publika je večeras imala priliku da vidi radove proslavljene dizajnerke Dragane Ognjenović pod nazivom „Povezivnje tačaka“.
Modna revija propraćena performansom odisala je preciznošću i elegancijom, manekeni su nosili crne duge tunike i kapute ravnih linija, dok su mankenke, takođe, bile u crnim i teget tunikama i zvonastim suknjama, a na nekima su mogle da se vide bele košulje sa crnim tufnama koje su bile u skladu sa temom povezivanja tačaka.
Šminka je bila u vamp stilu, bledo lice sa izrženim tamno ljubičastim skoro crnim sjajem, snažno naglašenim obrvama i sa malo maskare.
Tokom celog performansa manekeni su kružili oko velikog crnog stola na kome bi ostavljali crne kutije, a dok su ostavljali kutuje u rukama su  držali crne i srebrne balone, koje bi puštali čim bi kutije stavili na sto.
Tako je već prepuna galerija FLU još spektalularnije izgledala dok su srebrni i crni baloni lebdeli iznad prijatno iznenađenih posetioca.
Među zvanicama koje su prisustvovale reviji bili su slikarka Biljana Cincarević, voditeljka Dragana Ćosić i glumica Rada Ćurčin.
Source: Zabava

POSTAVI ODGOVOR