NE PRESTAJE SA SKANDALIMA Tejlor Svift optužili da je pregazila ugroženu vrstu ptice

0
12

NE PRESTAJE SA SKANDALIMA Tejlor Svift optužili da je pregazila ugroženu vrstu ptice

Pevačica Tejlor Svift još jednom je dospela u žižu javnosti zbog skandala koji je izazvala. Optužena je da je pregazila pticu pijukavac, koja je ugrožena vrsta.

Nakon što je uspela da iznervira komšije u Roud Ajlandu gde je uništila lokalnu obalu sa svojim obezbeđenjem, počela je da ugrožava i živa bića.

Stanovnici Novog Zelanda ove nedelje su optužili pevačicu da je prekršila Zakon o zaštiti zemlje i da je vozila automobil na mestu gde žive ptice ugrožene vrste, takozvani novozelandski pijukavci.

Pijukavac

Ta oblast je važno stanovnište ovih retkih plovaka, koji se na tom području najčešće nastanuju u svojim gnezdima. Posada turizma ove zemlje se jedva izborila za njihovo sigurno mesto.

Universal Music has confirmed it to TVNZ: @taylorswift13 is in NZ shooting a video. https://t.co/vAPtiCP3NI pic.twitter.com/X57IN1LfiH

— ONE News (@ONENewsNZ) November 23, 2015

Sve ovo zabeležili su lokalni prolaznici i dokaze o nesreći postavili na internetu.

Posetimo, osim narušavanja zemljišta i životinja, Tejlor i svojim poslom neretko izazove skandale. Poslednji u nizu je bila optužba za rasizam nakon spota "Wildest Dreams" snimljenog u Africi.

Preuzeto sa: blic.rs

POSTAVI ODGOVOR