NINA SINU PROSLAVILA ROĐENDAN, ALI… Leka otkriva da li ga je žena zvala na proslavu!

0
7

NINA SINU PROSLAVILA ROĐENDAN, ALI… Leka otkriva da li ga je žena zvala na proslavu!

Voditeljka Nina Lečić podelila je sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram kako je bilo na rođendanskom slavlju njenog sina Lava. Nina je otkrila fanovima da je šesti rođendan malog Lava proslavila u igraonici, a društvu su im pored njegovih prijatelja iz vrtića, pravili i članovi najuže porodice. Kako na fotografijama koje je podelila sa pratiocima nije bilo njenog bivšeg supruga, glumca Branislava Lečića, rešili smo da proverimo sa njim da li je bio na rođendanskom slavlju svog sina.

– Deca su uvek na prvom mestu i normalno je da sam bio na žurki. Zamoliću vas da me više nikada ništa ne pitate o privatnom životu, jer o tome neću govoriti. Možemo da pričamo o politici i glumi – rekao je Branislav Lečić za "Blic.rs".

Foto: Petar Dimitrijević / RAS Srbija

Voditeljka je juče na svom Instagram profilu napisala kako je presrećna zbog rođendanske žurke sina Lava, te da se za tu priliku posebno sredila.

– "Mama spremaj se brzo za moju žurku"….Ozbiljno sam shvatila njegovu poruku i krenula od farbanja, feniranja, lakiranja noktiju jer je danas poseban dan! Pre tačno 6 godina, rodila se moja najveća sreća, moj Lav! Od tada radim sve što mi on kaže – napisala je voditeljka. Kako izgleda luksuzna nekretnina koju je Lečić ostavio Nini nakon razvoda, pogledajte

Preuzeto sa: blic.rs

POSTAVI ODGOVOR