OBOŽAVA NOĆNI PROVOD Sanja Marinković: Ne smeta mi da izlazim gde i klinci kojima mogu mama da budem

0
11

OBOŽAVA NOĆNI PROVOD Sanja Marinković: Ne smeta mi da izlazim gde i klinci kojima mogu mama da budem |

Televizijska voditeljka Sanja Marinković uglavnom izlazi petkom s najboljom drugaricom Vesnom Dedić i kaže da joj ne smeta što ponekad na ista mesta izlaze klinci kojima može da bude mama.

Foto: RAS Srbija U svedahu: Sanja Marinković voli sve što vole mladi

Iako ima dosta obaveza oko emisije "Magazin in" i sina Strahinje, Sanja je puna energije i života pa nađe vremena i da izađe uveče u provod. To najčešće čini sa svojom koleginicom i najboljom prijateljicom Vesnom Dedić.

blictv_rs/main 0 0 http://ringierrs.adocean.pl/ad.xml?id=36ZG.4mL4lRoWdXPwcns.PctjG7Qw5.LmnAcjQFL7tj.v7/key=%TAGS%/aocodetype=1

– Kada krene lepo vreme, u junu mesecu, iskoristim kraj televizijske sezone, a početak ove parti sezone u Beogradu da s prijateljima vikendom izađem. Petak uveče je nekako moj dan. Nedavno sam prvi put bila na jednom splavu. Iako sam onoj deci tamo mogla mama da budem, super sam se provela. Večeras je Vesna dala ideju da slušamo Željka Joksimovića. Meni je baš drago jer nikada nisam bila na njegovom koncertu – rekla je Sanja za „Blic“ dok se provodila na Joksimovićevom nastupu u srpskoj prestonici.

Foto: RAS Srbija

Ona nam je opisala kako izgleda kada ona izađe.

– Meni nije važno da li su narodnjaci ili neka druga vrsta muzike. Nije mi bitno ni gde sam, samo da je dobro društvo. Čaše ne bacam kad me pogodi pesma, ali đuskam bez prestanka. Đuskam podjednako i uz Cecu, i uz Robija Vilijamsa, ma uz sve – poručuje lepo raspoložena voditeljka.

Preuzeto sa: blic.rs

POSTAVI ODGOVOR