Odmor zlata vredan: Evo koliko novca slavne lepotice troše na putovanja

0
8

Foto:Blic.rs
Jedno istraživanje je pokazalo da je prošle godine ovih pet lepotica na putovanja potrošilo više od svih drugih zvezda.
Rijana

 
Rijana je prošle godine dva puta posetila, a putivala je i na Sent Barts, Havaje i Koačelu. Ukupno je potrošila oko 670 hiljada dolara, odmarajući se u privatnim vilama i jahtama, kao i putujući privatnim avionima.
Bijonse

 
Ona zna da putuje sa stilom. Sa porodicom je posetila Island, Tajland, Koačelu, Italiju, Hemptons, na šta je ukupno potrošila oko 630 hiljada dolara. Uživali su u privatnim avionima, luksuznim vilama na plaži i apartmanima u kojima samo jedno noćenje košta pravo bogatstvo.
Kim Kardašijan

 
Kim je putovala u Jutu, London, Montanu, Pariz (nekoliko puta), Jermeniju, Izrael i Sent Barts, i na to je potrošila 230 hiljada dolara. Izgleda da najmanje svog vremena provodi kod kuće, i da je Pariz njena omiljena destinacija, pa ne žali novac na putovanja u francusku prestonicu.
Kejt Mos

 
Posetila je Brazil, Pariz, Tursku, Italija i Nijagarine vodopade. Na sve to potrošila je oko 125 hiljada dolara. Kejt je ljubav ka putovanjima razvila pošto joj je to bilo u opisu posla, a tu „naviku“ zadržala je i danas, kada ne dobija toliko manekenskih angažmana.
Lindzi Lohan

 
Glumicu ste prošle godine mogli sresti u Francuskoj Polineziji, Italiji, Monaku i Grčkoj. Na ta putovanja potrošila je skoro 45 hiljada dolara. Pošto retko dobija uloge, ima dosta vremena da obilazi egzotične destinacije.
Source: Zabava

POSTAVI ODGOVOR