ONA JE BOMBA Skinula se istetovirana supruga našeg nekada najtalentovanijeg košarkaša i pokazala guzu

0
9

ONA JE BOMBA Skinula se istetovirana supruga našeg nekada najtalentovanijeg košarkaša i pokazala guzu |

Jedan od naših najuspešnijih košarkaša, čuveni Darko Miličić koji je 2003. godine izabran kao drugi pik NBA drafta, osim velikih uspeha u košarci, može da se pohvali i uspehom na privatnom planu. Sa suprugom Zoranom Miličić, kreatorkom, ima troje dece – Luku, Lazara i Laru.

Foto: Instagram, privatna arhiva / Privatna arhiva

Kada se oprostio od košarke, osnovao je dom u kojem živi sa suprugom Zoranom i troje dece. Velelepna kuća porodice Miličić nalazi se blizu Novog Sada. Supruga Zorana, iako važi za veoma zgodnu damu, ne voli preterano da se pojavljuje u javnosti. Ona je kreatorka i godinama unazad ima svoj brend koji uspešno posluje.

Skoro celo telo joj je oslikano. Zategnuta je, zgodna, privlači poglede svojim atraktivnim izgledom. Nedavno je za "Blic" rekla da se rodila kao muško, imala bi još više tetovaža.

Foto: Instagram, privatna arhiva / Privatna arhiva

– Treniram svaki dan, ujutru kada decu odvezem u školu, odmah idem na trening. Moji treninzi su intenzivni, ali ja nisam žena za pilates. Ceo život sam fizički aktivna, možda sam za ženski pol malo ekstremna, ali to volim. To je za mene vid relaksacije. I Darko i ja smo u sportu od malih nogu. Na telu imam mnogo tetovaža. Volim ih, i da sam muško, imala bih ih još više. Svaka tetovaža je deo nekog segmenta našeg života. Sve su vezane za decu i za Darka. Najdraža su mi mala stopala naše ćerke Lare, otisak koji sam dobila odmah nakon porođaja u Americi – rekla je Zorana Miličić.

Ovaj put je pokazala kako zaista izgleda guza kada se vežba.

Preuzeto sa: blic.rs

POSTAVI ODGOVOR