TEŠKE OPTUŽBE Sestra Harijeve nove devojke tvrdi: Megan je sebični narcis i ne bira sredstva da uspe

0
16

TEŠKE OPTUŽBE Sestra Harijeve nove devojke tvrdi: Megan je sebični narcis i ne bira sredstva da uspe

Ni sedam dana nakon što je objavljana vest da je Megan Markl osvojila srce princa Harija, američka glumica koja se proslavila ulogom u seriji "Suits" ne prestaje da privlači pažnju tabloida.

Foto: Profimedia Megan Markl

Međutim, nakon početnih, mahom afirmativnih tekstova o crnokosoj lepotici dobrog srca, sada su se pojavili tekstovi koji u velikoj meri dovode u pitanje sve ono što smo pročitali o Harijevoj uzabranici.

Tako je Ivon Markl, sestra po ocu slavne glumice, iznela niz negativnih tvrdnji na račun glumice, optuživši je da je napustila porodicu u trenutku kada su Marklovi prolazili kroz najteži period. Osim toga Ivon je navela da je njena sestra "sebični narcis, koji ne bira sredstva da uspe".

Novi kraljevski par: Princ Hari i Megan Markl Foto: RAS Srbija Novi kraljevski par: Princ Hari i Megan Markl

Međutim, Tomas Markl polubrat slavne glumice stao je u odbranu sestre. On je naveo da Megan jeste prekinula kontakt sa porodicom, i da je tačno da je zahlađenje odnosa koincidiralo sa bankrotom njihovog oca, ali da je glumičina odluka proiztašla iz drugog motiva.

– Megan je sama zaslužna za sopstveni uspeh, radila je na tome dugo i iscrpno. Niije tačno da je okrenula leđa svima u porodici, jednostvano, nije njena dužnost da se brine o svima – zaključio je njen polubrat.

Preuzeto sa: blic.rs

POSTAVI ODGOVOR