ŽURKA VINARIJE Zvonko Bogdan: Kad gosti nisu besni, ni kuća nije tesna

0
10

ŽURKA VINARIJE Zvonko Bogdan: Kad gosti nisu besni, ni kuća nije tesna Video

Veliki broj poznatih ličnosti okupila je vinarija „Zvonko Bogdan“ na istoimenom salašu u blizini Subotice.

blictv_rs/main1http://ringierrs.adocean.pl/ad.xml?id=36ZG.4mL4lRoWdXPwcns.PctjG7Qw5.LmnAcjQFL7tj.v7/key=%TAGS%/aocodetype=1

Godišnja žurka vinarije organizovana je za kupce, saradnike, prijatelje i ljubitelje

vina, ali i dobre muzike i gastronomije.

Među više od hiljadu gostiju bili su i Čedomir Jovanović sa suprugom Jelenom, Oliver i Andrea Dulić, Jovan Memedović, Robert i Sandra Čoban, Mirjana i Ivan

Radojević, vlasnici „Big Blue“ agencije, manekenka Ivana Kukrić, Maja Manojlović, voditeljka, Vesna Da Vinča, Jelena Kikić, Marija Šabić, modna kreatorka, Filip Miletić, Miloš Ivanović, Katarina Srećković, Petar Gajić i mnogi drugi.

Zvonko Bogdan, zvezda tamburaške muzike, i domaćin proslave na salašu, nastupio je u pratnji dela orkestra RTv Vojvodina iz Novog Sada.

– Nismo se nadali ovolikom broju gostiju kada smo pravili ovaj salaš. Ali, kad gosti nisu besni, ni kuća nije tesna – poručio je uz dobrodošlicu sa bine legendarni Bogdan.

Nastup je započeo pesmom „Ljubio sam crno oko“, a usledile su „Kada padne prvi sneg“, „Tko te ima taj te nema“, „Govori se da me varaš“, kao i „Vratiće se rode“ i druge koje su i gosti pevušili i podržali dugim aplauzima.

U muzičkom programu su nastupili i „Triangle Trio“, „El Jazzara“, Sergej Trifunović

sa svojim bendom „Užička republika“ i Dj Aleksandros Kostanopulos iz Grčke. After parti je održan na Paliću, u Vili „Lujza“ gde je nastupio Dj Vrabac.

POSTAVI ODGOVOR